19 dec 2008 - Uppdatering !

Wehooo!!
Vi var på Ultraljud idag på spec mödravården igen. Allt såg fint ut. Hon ligger på -9% i vikt, men de va ingen fara sa läkaren.
Hon hade vänt sig med huvudet uppåt nu den lilla rackar busan! Men med fötterna under sig så hon vänder sig troligen snart igen.

Vi for hem med det glada beskedet att Onsdag den 14e Januari 2009 kommer vi att bli igångsatta (Vecka 37+0). Skulle ringa upp på morgonen och höra bara så de inte var fullsmockat, men de skulle nog gå bra sa Maria (läkaren), skulle de vara det så skjuts det upp 1-2 dagar men de är ingenting :)

Nästa onsdag är det Julafton, onsdagen därpå är det nyårsafton.. onsdagen om 3 veckor (7e jan) är det Ultraljud igen och onsdag om mindre än 4 veckor så kommer lillan!! Helt otroligt!
Bara 26 dagar kvar till förlossning!

Idag (Fredag) ska vi fara och fixa de sista till Julen! Strumpsaker till barnen, lite julegott och de sista julklapparna. Ska kika på en skjorta till Jonathan oxå han som älskar sånt. Och kanske nått till felicia..
Sen ska jag nog till och med slå till och köpa hem ammningsinlägg, blöjor, salva, babyolja samt beställa den underbara bröstvårtssalvan till ammningen. http://www.deklofi.se/  - denna rädda ammningen sist :)

♥ 14e februari... :) *längtar* ♥

6 dagar innan Felicia fyller år.. på Felicias namnsdag... hehe :)

Men de blir lagomt, för då borde vi ha kommit hem från BB oxå lagomt till lillans Födelsedag.
Undra vad man ska köpa till henne. Det blir nog en ny "garderob" med kläder och 2-3 leksaker. Hon har vuxit ur typ allt i stlk 86. Inte byxor iof, men tröjor är för små i den storleken. 86/92 funkar fortf, men hon har inte så mkt sånt.
Ska kika vad man hittar på mellandags rean. Kanske fyndar nått imorgon redan..
Kim tyckte vi ska köpa en present till Jonathan och Felicia från Cornelia då vi kommer hem med henne.. en liten fredsgåva så de underlättar att acceptera.. en snäll bebis ;) Så de ska vi göra.

Nä, ska prova sova..

Skriver mer sen i veckan! :)

Kram!


Kommentarer
Postat av: lejla

Så fort det har gått, snart har du en bebis i din famn!

2008-12-22 @ 21:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0