30 mars, Måndag - Förkylningar

*Suckar* (Bra start på ett inlägg, ni måste verkligen känna er sugna att läsa :P )

Nu är allihopa sjuka. Jag och Kim vaknade i morse och båda kände sig förkyld. Jag somnde om, vaknade av att jag hade lite feber - mer ont i halsen och massor med mera ont i kroppen. Kul.........
Hela dagen har varit seg, orkar inte nått och orkar inte tänka på allt som måste göras heller.. men efter maten måste vi plocka ihop och dammsuga här hemma. Leksaker överallt jädra barn! Tur för dem att de är så go o söt! :)
Sen katt-tussarna ska vi inte ens prata om, tyvär är de inte lika charmiga som barnen så jag förlåter dem lika lätt. -_-

Vi provade olika nappar o flaskor igår med tillägget, men det funkade inte haha.. ska prova ge henne det under dagen istället, tror hon vill ha lite mamma-mys på kvällarna och att de var därför hon blev så jävla arg :)
En dam som verkar veta vad hon vill redan.

Tröjan kom idag som jag skrev om i ett annat inlägg, såg helt ok ut :) Sätter in ett kort som jag lovade att göra om jag kom ihåg.

Gud, orkar inte sitta längre. Ska vila en stund, kroppen tar död på mig!

Kram!



Tröjan från Lindex
Tradera.se

29 mars 09, Söndag .·:*¨¨*:·. Blandat .·:*¨¨*:·.

Halloj!
Lillan har börjat sova jätte bra på nätterna. Hon sover 7h från hennes sista mål mat. Inatt blev det 23.40-07.00.
Men igår och i förrgår så äter hon nära på konstant mellan 19.30-00.00. Vilket är en aning jobbigt, så vi ska prova ge en skvätt tillägg på kvällen och se hur det går. Huvudsaken är att hon är mätt och belåten ♥

Jonathan fick feber idag, så nu är alla tre sjuka. Men vi var ute en stund nu ikväll, 20-30 min tror jag det var så de skulle få lite friskluft i allafall. Gick en miniprommend och spanade in grannarnas altaner på baksidan hehe Av den anledningen att vi ska renovera vår altan på baksidan nån gång i vår/sommar och ska sätta tak.
Efter att ha kollat in "ljussättning" mm. har vi kommit fram till att inte sätta tak framför grannens balkong. På så sätt får man ett ljust o trevligt vardags rums på samma gång som balkongen i sig fungerar lite som ett tak oxå. Sedan hade vi tänkt sätta tak på vänster sida om balkongen. På så vis behöver vi mest troligt inget byggnadstillstånd av kommunen heller, utan bara av styrelsen vilket gör saker och ting enklare.
VILL SÅ GÄRNA ha det klart till i sommar så vi kan ha grillfester här bak med våra pooolers ;) Älsklingen som står och steker det ena godare än det andra och barnen leker på gräsplätten. Vi ska sätta staket hela vägen, så man inte behöver va rädd för att de ska springa ut i gatan. Ska dock sätta en grind så man kan dra barnvagnen in på altanen från baksidan, om min plan om ommöblering inte funkar som är tänkt att ge mer utrymme på nått vänster. Det känns som att man håller på att försöka skapa space i en liten tändsticksask. *cry*

Om ändå saker och ting varit annorlunda så vi haft två stadiga inkomster, så hade husköp inte varit nått problem. :/ Barnen har det väl helt ok här, men de skulle nog må mkt bättre i en miljö ute på landet. Och att veta att det är jag som är spärren för allt som kan bli bättre suger apanus..... får jag inte ångest av annat så är detta en orsak nog. Tänk om jag haft andra förutsätningar så annorlunda saker och ting hade varit. "Tänk om"... undra hur många ggr jag inte tänkt så. Det kan göra en riktigt galen kan jag lova.

Från depp till pepp.
Igår hade vi middag här, det var riktigt trevligt! Jag, Kim, stefan, magnus, daniel och Jennifer. Barnen var hemma och skötte sig helt ok, Cornelia var väl den som va jobbigast men hon somnade tillslut hon med hehe.
Tror de for hem runt 03 och jag somnade efter att jag ammat Cornelia vid 07. Sen upp kl 10.00 hehe *Sleeeeepy*
Men fick mig en slags.. powervila... sen cola och bakispizza... inte för att jag drack nått, men jag kände mig bakis ändå haha Tror det är förkylningen som ligger och lurar i kroppen.

Vi har kommit fram till att vi aldrig kommer att ha tid att fara och träna på gym tillsammans, plus att det är dyyyyrt. Så vi ska skaffa en crosstrainer, vi ska köpa den till oss i födelsedagspresent. hehe
Rätt skönt att kunna motionera hemma, vilket är ett jätte bra alternativ för mig :)
Så det ser vi fram emot!

Annars har vi inte gjort så mycket idag.. myst tillsammans med barnen, sett på tv tillsammans, ätit gott, spelat spel och varit ute en stund. Om en stund ska jag och Kim mysa för oss själva en stund och se tv, dricka upp colan o dippa lite. Sen är det slut på helg och tillbaka till "inget snaskande" :)
För nån dag sen hade älsklingen köpt hem en annans som vi skar upp och delade på, så gott! ♥

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för ett litet film-maraton med min sexy papa och gotti gotti.

Kram!



Mums!


Felicia läser för Cornelia

Fiffi läser för Cornelia Fiffi läser för Cornelia Fiffi läser för Cornelia

.·:*¨¨*:·. Torsdag 26e mars .·:*¨¨*:·.

Hallojz
Jadu, vad säger man om idag.. Lillan gnällde och höll på inatt så jag somnade inte förän halv sex i morse. Just som jag höll på att somna vid 05 så skulle hon ha mat, så de var bara att amma henne. Sen somnade vi tillsammans och det var så mysigt.
Väckaren ringde 06.30, messade Anita runt 07 och vi bestämde att skjuta upp tandläkaren till nästa vecka. Men jag kunde inte somna om. Lillan åt igen vid 07.30 sen klev Jonathan och Felicia upp runt 08.
Klockan 08.45 loggade jag in på tradera för att se hur auktionen skulle gå på en didriksson overall till Cornelia (stlk 80). http://www.tradera.com/Barnoverall-Rod-Marke-Didriksons1913-Storlek-80-Nyskick-auktion_87643617 
Men jag vann den inte, med 1 min kvar så blev jag överbjuden Sneaky bastards! Inte för att jag är helt oskyldig till att göra exakt samma sak hehe ;)
Men jag vann en långärmad t-shirt med döskallar på till Jonathan som han kan ha på dagis, onamnad och "i mycket bra skick" som säljaren skrev. Tar kort på den då den kommer nästa vecka och sätter in om jag kommer ihåg. Röd/Svart/Vit var färgerna.

Nu tror jag Kim blir gråhårig.. barnen vägrar (som vanligt j-a skit) gå och lägga sig... leker, springer upp och ner inne i rummet, och bryr sig inte alls om vad vi säger. Nu ska väl detta hålla på till 21-22 nångång. *suckar*
Nån som har några Tips? (förutom det uppenbara "flytta till större" hehe, men DET känns riktigt bökigt.. att lyckas tajma in att sälja denna lägenhet och sen ha en hyres lägenhet)

Jag vill ha ett nytt tangentbord, detta är jätte jobbigt att skriva på för man måste nära på hoppa på tangenterna för att de ska tryckas ner ordentligt. *bankar*

Gud vad röksugen jag är hela tiden! Blir fasen galen!
Jag är jätte lättad över att jag ammar så jag kan inte röka. Nu säger kanske en del "vaddå kan inte?"... aldrig att jag skulle fylla min lilla bebis med gifter. Inte nikotin, narkotika eller alkohol. I det avseende är allt lika förbjudet. Inte för att jag ens provat knark men haha.
Sen tänker jag på barnen, jag tänker föregå med gott exempel. Då har jag rätt att skälla på dem om de börjar röka/snusa sen, en masterplan väl uttänkt!

Felicia ramlade ner från fönsterbrädan nu ikväll, det var bara tur att hon inte bröt nått. Hon har värsta skrapmärkena, ena på höger foten som fick ett blåmärke oxå sen baksidan revbenen fick ett rivsår så det blödde. :(
Men nu kanske hon en gång för alla lär sig att inte klättra där, vet inte hur många gånger vi sagt till henne om det plus lyft ner henne. Men ibland krävs det nått sånt här, tragiskt nog.

Nu är det dags att göra baby sessan klar för sängen, tror jag ska be Kim bada henne så ska jag ge henne kvällssluringen sen.
Kanske skriver mer sen om jag orkar, hade tänkt mysa med älsklingen lite ikväll oxå.. en film skulle sitta bra.

Kram!


26 Mars - Kläder, vår rensning m.m

Halloj!

Så kommer våren sakta men säkert och rensningen i barnens garderob närmar sig. Jag har redan börjat i Jonathans garderob, det blev en del saker som åkte ut. Men det var bra för då blev det plats för nya kläder. Sen bytte jag plats på Cornelias kläder och Jonathans då J behöver mer utrymme än henne just nu. Cornelias kläder gick jag igenom för typ 2 veckor sen och bytta ut allt storlek 50/56 till 62/68... min lilla bebis är så "stor" ♥
Imorgon ska jag väl ta mig an Felicia's garderob.. Där lär jag behöva rensa bort mesta delen.. hon växer så de är helt sjukt! Gjorde en del fynd på tradera till henne som hon kan ha på dagis. Sen fick hon ett par nya byxor med Hello Kitty, en långärmad T-shirt, en Hello Kitty mössa samt Hello Kitty sneakers förra veckan.
Rensing i vår garderob gjordes för över en vecka sen nu och vi kastade mestadelen... GUD VA SKÖNT DET VAR!

Fler än jag som hellre shoppar kläder till sina barn än sig själv? Jag tycker det är DÖ TRÅKIGT att köpa kläder till mig själv... de känns så tråkigt. Sen en del saker alltså.... mode är ett annat ord för Fult just nu.
Haha nästan lika illa som att en del på Tradera kallar super fula kläder för "retro". ^^ Typ en urtvättad, skogsgrön rutig flanell med rött i - baby overall. "Super mysig retro overall"...... jag menar... wtf?

Lillan har svårt att sova ikväll.. kanske känner hon av min stress inför imorgon det här med tandläkaren.. JAG ÄR LIVRÄDD FÖR TANDLÄKARE! Jag blev det då en GAMMAL tandläkare bestämde sig för att "nä du behöver ingen bedövning när jag lagar dina hål" då jag var 12 år (inte fasen vågade jag säga emot). Så jag lagade 4 hål utan bedövning... FY FAN!
Sen äter hon som en tok, de har hon gjort i 2-3 dagar nu så jag ska iväg o väga henne typ på fredag hade jag tänkt, sen nästa fredag så jag ser att hon går upp som hon ska för jag blir lite orolig att mjölken är för "tunn" eller nått. Jag har för mig att en tillväxt period bara är typ.. 1-2 dagar. Sen är hon så gnällig... Just nu ligger hon i sängen, ny ätit - nybytt - nyrapad och nykramad och gnäller. Gråter inte, skriker inte men nått är knas. Jag tänkte låta henne ligga en stund medans jag skriver o fifflar och har hon inte somnat innan jag e klar så får jag försöka sova ner henne hos mig för sexy moma är trött juh. Somnade typ... 18.30-19.00 nångång, vaknade sen runt 22 av att någon var hungrig. Så hon fick lite mat och jag tog lite gröt. Sen åt hon runt midnatt igen... det var super skönt o sova, jag skulle nog ha sovit till imorgon bitti om hon inte väckte mig hehe

Imorgon är det tandläkaren... en del av mig hoppas att Anita har glömt bort det då hon ska skjutsa mig haha *Panik* Kanske är hon super förkyld imorgon så hon måste ligga i sängen och vila. Usch, jag vet att jag måste dit. En lagning lossnade mellan två kindtänder i juni 08... men jag är en aning nojig, så jag gick inte under tiden jag var gravid. Men nu har jag inget att skylla på längre samt att jag börjar få tandvärk. Gud vad sexig jag kommer att vara med dreggel hängande ur mungipan...
De lär nog bli så att jag går dit med tandvärk och går därifrån med huvudvärk pga. tandläkar räkningen.

Sen är de väl tänkt att vi ska gå igenom skåp o dylikt för att rensa bort sånt man aldrig använder och som bara tar plats! Jag vägrar bli en "bra att ha samlare".. behöver vi nått finns de folk i närheten som är såna som säkert lär ha det man behöver den enda gången på 48 år. :)

Kim gjorde hemmagjord köttsoppa igår. *MUMS* Det blev HUR GOTT SOM HELST! Mamma och pappa fick med sig lite oxå som de kan äta imorgon innan de far hem igen.
Kim fundera förästen på att kanske starta en blogg som handlar om mat.. Den lär hamna på mina favoriter i allafall! Länkar väl ut den då han bestämt sig :)

Ska sätta in bilder på lite av barnens nya kläder.
Håll musen över bilden för att få information om den. Samt klicka på den för att få en större bild.

God Natt

Kram!



Cornelia storlek 62/68
Hello Kitty

Felicia storlek 92
             Tradera                        Tradera                       Tradera
Storlek 92, 22kr + 36kr frakt Storlek 92. 10kr + 36kr frakt Storlek 92. 5kr + 12kr frakt
Baksidan Framsidan Detaljer (Samma byxa)
Långärmad T-shirt 

Jonathan storlek 110/116
 Wall*E bälte  Svarta fingervantar Jonathans kallingar med monster truckar
Cars t-shirt   (Fläckarna kommer från solen) Jonathans Jonathans allväderskor


.·:*¨¨*:·. Tandläkaren på torsdag .·:*¨¨*:·.

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte

Vill inte vill inte!


•*´¯`*•.¸ .. ¥ .. ¸.•*´¯`*• 24 mars - Kan inte sova •*´¯`*•.¸ .. ¥ .. ¸.•*´¯`*•

*suckar*
Klockan är över 02.30 och jag har inte kunnat somna ännu.. lika bra att sätta sig vid datorn och få lite annat att tänka på så kanske man kan somna sen.. inte för att de brukar funka, men skam den som ger sig!

Har gått igenom lite kort och laddat upp som jag sätter in i slutet av inlägget.. Lite blandat.. Ni lär väl märka.

Jaha, så vad har man gjort idag.. eller "sen sist" more like it.. *tänker*
Man har traderat lite, gjort en del fina fynd.. Köpte ett par jeans eller snarare 3 par till lilla Felicia.. som nya för ingen summa alls! Helt otroligt vilken tur man har ibland! Sen köptes de en kjol oxå.. men hennes personliga meddelande gör mig lite orolig, det plus att jag fortfarande inte har fått något kontonummer att betala in till... så här står det:

STRESSA MIG INTE, SMSA ISTÄLLET!!!
Hej!

Vi bor på rök- o djurfritt hem.

Om ni saknas något så SNÄLLA kan ni smsa til mig så ordnar jag och svarar på ditt sms så fort jag ser ditt meddelande!

Men...snälla, stressa inte mig - jag har också ett liv utanför Tradera med små barn och ensamstående mor!

Ge mig 7-10 dagar på mig att skicka saker,
behöver du det SNABBT så smsa!!

Jag ansvarar INTE för postens slarv!!

RING INTE! SMSA istället eftersom jag är hörselskadade! Annars maila och jag kollar mail då och då (inte varje dag). Sms är bättre.

Mvh


Lite weird är verkar hon vara i allafall... Skriver inte ut alias, för jag tror inte på att hänga ut folk offentligt så.

De har supercoola saker, nya på tradera... Ben ten, turtles, scooby, cars, spiderman, batman... you name it and they'v got it! haha
Har budat på lite smått o gott till Jonathan oxå.. får se vad som händer. Men då de gäller tradera.. så är de fynd jag är ute efter... pratar man halva priset på en vara så köper jag hellre nytt och får garanti om nått skulle gå sönder. Såna gånger är det mer värt tycker jag. Men det är roligt att kolla vad som finns där :)

Sen har helgen mest bara gått tycker jag... I lördags hade vi myskväll med barnen, såg film - åt chips o dip..
I söndags kom Anita och Ida hit. Det var tänkt att Ida skulle sminka Felicia men hon var så snorig och jag vill inte ha snor på mitt smink! haha :P
Men det kommer fler tåg..
Sen gick vi igenom pussel, kastade en del där det fattades bitar.. sen gick vi igenom leksakerna barnens jag och Anita. Sorterade upp dem i -Kasta-,  -Stugan- och -Hemma-. Vilken befrielse!!

Idag har jag inte gjort nått.. eller jo.. tvättat upp lillans sängkläder.. hon håller på att sluta med blöjan så de behövs nog ingen djupare förklaring ;)
Jag var helt slut, så jag sova 2h på dagen oxå medans barnen va med Kim. De hade skoj skoj, spelade Guitar hero hehe Sen var Jonathan duktig att städa på Felicias rum, han dammsög till och med! Mitt lilla hjärta!
Sen gjorde kim isterband med dillstuvad potatis och rödbetor till *mums* Nått jag lärde mig äta då Cornelia låg i magen. Då Jonathan låg i magen var det smält ost jag helt plötsligt tyckte om, från att ha hatat det! Och med Felicia var det tsatsiki.. hur man nu stavar det. Nått jag oxå hade avskytt. Rätt skummt de där... Sen med Cornelia i magen var jag helt plötsligt allergisk mot Kiwi..  fick blåsor i munnen av det.. men före och efter det kan jag äta det utan några besvär alls, tur det för jag ÄLSKAR kiwi.

Imorgon tror jag att vi skulle köpa spackel och färg till Jonathans "rum". Det är klädkammaren i barnensrum som vi ska måla om och göra fin till Storebror. Han kan behöva nått eget.
Den är rätt stor... det går in en säng + lite lekyta. Sen ska vi fixa hyllor och sånt för hans leksaker, pussel, pennor osv samt göra en variant av skrivbord med hyllor som vi har i vår klädkammare som är kombinerad kontor/garderob. Fast för han blir det.. skrivbord/leksaksförvaring.
Det ska nog vara vitt uppe och chilirött nere med en bård som är svart/vit rutig så han får ett "bilrum". Sen ska de väl inhandlas wallies eller vad de kallas, - Cars - , samt ett tyg som jag ska sy en fondvägg av. (lika bra med en sån fondvägg och wallies så man kan byta ut det allt eftersom idolerna byts ut.) Blir nog nått grått tyg med cars på.
Ska även köpa tavellist som man kan sätta upp hans favvo böcker på och inhandla en läslampa.. Måste fixa en ny lampa oxå.. Usch för klädkammar lampor.. tråkiga vita "bollar". Fula som styrk!

Ska fiffla med Bilderna innan lillan ska äta igen.

.•:*¨¨*:•..•:*¨¨*:•..•:*¨¨*:• VÄLKOMMEN ÅTER •:*¨¨*:•..•:*¨¨*:•..•:*¨¨*:•

Kram!



  (Jonathan) Pyssel  (Felicia)
Lägga pussel tycker vi är kul! Lägga pussel tycker vi är kul!

              Cornelia Badar med mamma!
 

Cornelia med farmor o farfar


Utslagen hjältinna

14 mars 09 - 2 månader idag!

Så.. 14e mars idag, så lillan fyller 2 månader ♥
Hon är så söt och mysig, skrattade gjorde hon igår, riktigt ordentligt med ljud då Kim busade med henne haha! Sen då jag skulle ta kort på henne blev hon sur, så det var svårt att få med nått leende, man ser mest glimten i ögat "bara" på dem jag tog.
Hon och jag tog sovmorgon idag.. eller vad ska man säga, det var eftermiddag då vi klev upp kl 13.. hehe Men det var skönt, då klev jag upp käkade lunch,  våfflor *Smaskens* :)
Sen ringde Lillill (syster Christina) och hörde om de kunde komma förbi så de kom förbi en sväng, hon, Mickael och storebror Nenne (Göran). Hon tog examen igår, så hon är utbildad undersköterska nu. Så hon hade med sig en stooor bit gräddtårta från igår som vi fikade :D

Jag o minsta lillan kanske ska fara och äta på stan med mamma, Lillill och Anita på onsdag. Om inte så ska Kim och Anita (+jag o lillan) städa förrådet, men blir de av så städar vi nog på torsdag. Sen på fredag ska jag, Cornelia och Kim fara på stan för första gången då barnen är på dagis. Sist vi var där var i .... sommras haha! Men de är väl så.. man blir bekväm då vi har allt vi behöver runt Coop Forum. :)
Ska se om jag hittar nått att ha på mig den 4e då stefan har "kalas" ;) Ska oxå kolla om de har nått på rea till barnen så man kan börja fylla upp en ny garderob redan nu åt dem 2 äldsta... gud vad reor kan få en att må bra! (För en stund iaf hehe)
Sen har jag som inte så mycket mer att skriva.. Sätter in ett par kort på lite olika saker. 

Kram!



Besöket

       Nenne                    Lillill
 
              Med Cornelia

Svartvitt

Kim


Jonathan


Jonathan igen


Blossom (Ragdoll)


Jonathan - Cornelia

 



  

 
                       2 Månader

Katterna

Blossom Ragdoll


 

Doris Ragdoll
 

Desireé Maine Coon
  

Övrigt

Cornelias nalle som
hon fick av Lillill och
Mickael.

12 mars - Bilder 1

Cornelia 12 mars nästan 2 månader



Jonathan 4 år (24/6-08) firar med pirat kalas hos mormor o morfar.



Älsklingen! Aj heart jo :)



Far och Dotter *Myyys*



RSS 2.0