† ♥ Vila i frid kissegumman ♥ †


Förväl..
Tjock - Go - Snäll - Lat :)


 ♥


Adjö



Usch, idag är en riktigt jobbig dag för personerna i Dahlbergs (jaja.. jag heter Edhman just nu, men de ska väl ändras i framtiden) hushåll. Efter noggrant övervägande och försök till att göra Blossom bättre så måste vi inse oss vara besegrade.. I natt var sista natten hon nånsin kommer att sova i våran säng.
Ikväll runt halv sju skjutsar Kim iväg henne och vi låter henne gå på den eviga vilans väg.

Barnen tog det så bra som man kan antar jag. Förklaringen att Blossom blir en stjärna på himlen som de kan titta på när de saknar henne som värst var förklarande nog för dem.

Satt och funderade på att ta några sista kort på henne.. men det skulle bli så fel, för som hon ser ut nu är inte som hon brukar vara och inte heller som hon borde bli ihåg kommen som.
Den riktiga Blossom är Stor Go och Lat förklarad i ord.

Det var nån som ringde på babyskyddet för bilen idag.. hoppas de väljer att komma och hämta den imorgon om de bestämmer sig för att köpa den.. För ikväll är ingen bra dag.

Kram



ingen rubrik

šüς ÐΛς

Kan inte sova

Usch.. Sitter och snurrar runt på internet för jag kan inte sova. Så mycket som oroar just nu och ställer till både sömn och mat.
Och att Cornelia är sjuk, febrig - hostig - snuvig, gör inte saken bättre. Kim sa att febern blivit bättre för 1½ timme sen så jag ska kolla om.. 30min-1h.
Sen rara lilla Blossom är sjuk oxå.. hon var jättte uttorkad igår, men vi har sprutat in vatten med babyspruta på henne sen igår. Skinnet känns inte lika illa men vi måste forstsätta 'vattna' henne för de är inte bra än. Hon bara ligger hela tiden sen luktar hon mycket underligt.. kanske blir bättre då hennes vätskebalans är normal igen.. bara kissegumman inte ska till och koola in nu.. *suckar*

Ska väl spela några tidsdrivande spel på facebook nu.. mind killers.

Kram!



Den 26 september 2009

Hej!
Ska lägga Felicia så jag ska inte blogga så mkt just nu.

Igår kom Ida hit och sov över, det var lika roligt som vanligt :)
Jonathan och Cornelia var vaken, men Fifi sov. Lilla C blev på strålande humör.. det var jätte skönt med tanke på att hennes humör har varit skit den senaste tiden. Hon somnade till och med i lekhagen!
J och F fick en del saker av Ida som de blev jätte glad för, tack så mycket! Ska försöka få gardinerna bytt i helgen :)
Idag då de kom och hämtade henne så fick Jonathan följa med och ska sova över. Känns skönt med lite mer lugn i allafall. Just nu sover Cornelia och snart ska Fiffen få gå isäng oxå.. Kim sover han med *s* Han lyckades få ryggskott då vi bar ut leksakerna i förrådet och han lyfte fel. Stackarn! *kramar om*
Om alla har tänkt sova så ska jag sätta mig med godispåsen själv + läsk och mysa framför teven i lugn och ro. Efter ett låååångt ångade hett bad så klart.

Nä, nu måste jag lägga Felicia.

Kram
 

 


♥ Till Salu ! ! ! ♥

'Kära Dagbok'
Jag som var påväg i säng för.. 1 timme sen. *Suckar*

Då vi nu kommit fram till att vi inte ska skaffa fler barn, så har vi bestämt oss för att sälja iväg en del grejjor. Man ska aldrig säga aldrig har vi sagt, men då får vi ta inköpen som de kommer i framtiden, men just nu får det räcka med barn i allafall.

En av sakerna är en Emmaljunga City Korg, i färgen Pro Java. (Svart/beige) Den passar från Nyfödd upp till 6mån till vagnarna City Cross, NitroCity, OzoneCity och CangarooCity. Den är mycket lite använd mellan Januari till Juni, så den är i nyskick och därför tänkte vi sälja den för 900kr. Ska se om jag hittar en bild...
Emmaljunga City Korg (SÅLD)
 


Den andra saken är en Didriksons Overall i storlek 100, men den är rätt stor i storleken med tanke på att Jonathan har kunnat ha den 2 vintrar. Mellan 3-5år gammal alltså. Använd bara i riktigt snöigt väder. Han hade en slit och släng overall som han fick ha på hösten/vinter tiden med lite snö, för vi har inte velat nöta sönder den. I början tänkte vi låta Felicia ärva den.. men sen Cornelia kom så har vi ändrat åsikt. Vi köper nya tjej vinterkläder till Felicia som Cornelia kan använda sen istället.
Men I allafall, den har den sk ''''andningsfunktionen'''' samt är den vatten och vindtät. Den är slitstark och tålig och vi har varit oerhört nöjda med den. Färgen är svart/grå cammo-mönster med läckra oranga detaljer. Luvan är svart och har pälsklädd kant. Den har tryck knappar för att fästa på overallen om man inte gillar att ha luva.
Tänkte ta runt 500kr för den, om man inte råkar vara släkt/bekant och intresserad, då blir de billigare.
 Didriksons Overall (SÅLD)



Maila mig på [email protected] om ni är intresserad, eller skriv till mig på msn: [email protected]


Annars då? Jadu.. klockan tickar, jorden snurrar men de är väl det enda oxå.. Skriver kanske imorgon, känner mig för deppad just nu så jag ska skona er.

Kram


Den 22 september 2009

Hejsan!
Så var det höst och man är tillbaka hemma i Umeå igen.
Vi har väl knappt hunnit vara hemma nått i sommar, men det har varit skönt! Först var vi i Lillåbron ett par veckor och under tiden då vädret tillät det så bytte Kim motor i bilen. Kändes skönt när man åkte första svängen.. dock kändes det lite overkligt haha Bilen rasade som vissa av er vet, i Januari i år. Så den har bara stått.
Vi for hem på Jonathans födelsedag, den 24e juni. Så han fick två kalas. Ett hos farmor o farfar/gammelmormor o gammelmorfar. Sen ett litet här hemma.

Jonathan som blev firad först i lillåbron. Här öppnar han sin radiostyrda bil som han fick av mig - kim och systrarna.

Och sen blev han firad hemma av min sida.

Snuskgubben som borde söka läkarvård Myyys kissar! Mörkgrå är maine coonen desiree och den ljusa är ragdollen blossom.


Åter hemma igen hade vi de rätt mysigt.
Jonathan, Felicia och Kim

Sommaren hemma


Jag måste få fortsätta skriva imorgon för nu går ögonen i kors.

Kram

 

 

 


RSS 2.0