Sista dagen på 2008!

Fick 4 sammandragningar/förvärkar/pinvärkar på 10 minuter vid middag. Sen har de kommit med jämna mellanrum, men har inte idas klocka då de ändå är 1 månad kvar till vårt riktiga datum. Så jag tar dessa som att de är  "haha nu jävlas vi med dig så du får extra ont"-värkar.
Och ingen av de andra två startade så här heller, så jag väntar på att slemproppen går om de är på G. Eller om vattnet skulle gå så klart. Annars tänker jag kalla dem för pinvärkar och i värsta fall föda hemma :P
Har haft två till nu denna korta stund jag suttit här haha :)

Kanske borde prova duscha magen.. då förstörs i allafall inte sminket hehe.. Alvedonet tog jag för 1h sen och de blir inte bättre. Funkar inte duschen får jag va super tråkig och gå isäng.

Kom på att jag gjort en maaaassa anstängande saker idag, så de är nog därför och när vi satte oss och skulle äta slappnade jag av och då kom de. Behöver nog bara vila lite.
Kim börjar inte förän kl 14 imorgon så är de kvar då och jobbigare så får vi väl åka upp och kolla. Men jag skulle tro att en ostörds natts sömn är vad jag behöver allra mest.

Nä, ska gå och vara trevlig och social med familjen. Kanske spela lite eyetoy med barnen :D


KRAM och GOTT NYTT ÅR!


31 december 2008

- plocka ihop
- vika tvätt
- tvätta
- hänga tvätt
- dammsuga
- dammtorka
- skala potatis och göra potatisgratäng
- fixa mellis till oss
- fixa disken
- bädda sängarna
- fixa till mig själv och barnen
- borsta katterna

Snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart klart!

Hänger tvätten ikväll å de får vara fint utan torkställning som tar plats :)

Är så less... så ont... så trött... så... bleeeeeh!

31 december 2008 - mest gnäll.. och lite äckelvarning.

Jaha.. så har man ätit lunch. Men har ej skalat några potatisar.. men jag har duschat i allafall..
Barnen har pyjamas på sig ännu.. känns som lika bra tills de ska få på sig finkläderna senare. Själv gick jag omkring i morgonrock tills jag hoppade in i duschen.. det är en sån dag idag. Skulle helst av allt bara vilja bädda ner mig i sängen, se några bra filmer, öppna en påse med Kims goda bullar och dricka iskall mjölk till och bara vara.
Men istället har jag en lista på saker som måste göras innan kl 18.. *suckar*

- plocka ihop
- vika tvätt
- tvätta
- hänga tvätt
- dammsuga
- dammtorka
- skala potatis och göra potatisgratäng
- fixa mellis till oss
- fixa disken
- bädda sängarna
- fixa till mig själv och barnen
- borsta katterna

En hel del som skulle ha gjorts igår... men då hade jag ingen ork.. kan inte påstå att jag har nån just nu heller och nu kommer värken i kroppen. Så jag kommer att ha super skoj de närmaste timmarna.. slutar säkert med att jag somnar efter middagen... skulle vara skönt... att ta igen lite förlorad sömn. Men de kan man juh drömma om.

Tror... verkligen bara TROR att slemmisen börjar släppa MINI LITE. De var typ 1 millimeter slemaktig konsistens i morse i trosorna... såg samma igår typ.. men de betyder ingenting mest troligt då de va sååååååå lite (alltså micro lite) och helt genomskinligt. Såg nästan ut som sånt där skollim..
Men knasig som jag är så blev jag super glad över det... Fick len iten kick av det ;)
Skulle behöva se lite mer snart så man får en till kick och sätter igång med alla måsten. hehe

Nä... fy.. ska väl sätta igång... *kikar på listan* Men vars ska jag börja?

Kram


31 december 2008

Årets sista dag!

Insåg just att Felicia verkar ha bestämt sig för att sluta sova på dagarna här hemma.. Hon skriker och bara vägrar. Så då finns de inte mkt att göra.. dock är hon tjurig hela dagen sen istället. *suckar*
Men de kanske är en vana, de blir nog bättre sen.
De känns så knas att hon slutar nu, Jonathan fick vi tvinga att sluta då han va runt 3år.. så de känns för tidigt... min lilla "bebis" ;)

Är så trött idag med.. Felicia sov hos oss (nått som aldrig händer i vanliga fall) och hon har snurrat runt som en propeller i sängen. Det + halsbränna + foglossning + krypningar i benen + 100 toa besök har resulterat i en dag med tunga ögonlock och massa förvärkar. Så typiskt.. man får inget sova innan bebisen kommer eller efter ;)
Men fortsätter de så här så ringer jag FL på fredag och ber om en sovdos för jag blir tokig.

Har inte tid att skriva mer just nu, måste skala potatis samt göra lunch.

Onsdag om 2 veckor.... :) ♥

Kram


30 december 2008 - 14 dagar och 30 min

Mhm.. nu är de 14 dagar och 30 minuter kvar ungefär till den 14 januari!

Nedräkning på allvar!

Är rätt nervös.. har aldrig blivit igångsatt förr.. är rädd att de ska gå så fort att man spricker. Men ser samtidigt fram emot lite snabbare förlossning en vad de andra två tagit. (Det har typ tagit 2-3 dagar att öppnas 6 cm, sen de sista fyra på några timmar med hemska värkar.)
Satsar åter igen på lustags/varmarispåsar/varmt bad. Har funkat toppen förr så.. :)
Men hoppas på att klara mig ifrån att spricka, de andra två har då gått bra och hon lär väl va en aning mindre än dem så de ska nog gå bra. Tror de är vad jag är mest rädd för denna gång oxå.. att behöva sy efteråt. *Hatar nålar*

Annars känns de rätt lugnt.. lite ledsamt att missa denna spontana förlossning och se hur altl startar, när de startar och så vidare, men de känns ändå bäst såhär. För inte bara mig och bebisen, utan för hela familjen.
Tror inte att jag är så lätt att ha och göra med nu för tiden. "Men du behöver väl itne vara så sur mamma!"... ord från Jonathan *s* Det fick mig att tänkte... de behöver jag juh inte vara. :)
Han var världens sötaste idag dock, bäddade om mig då vi skulle sova, kramade mig hårt sen fick jag en godnatt puss. Sen stoppade han om Felicia och gav henne tutten och filten :)

Min lilla sagoprins! ♥ *Kramar om hårt*

Nä, ska prova sova nu.. lär behöva det för imorgon! Hoppas på en bättre dag då iallafall, så man kan få lite gjort... sånt man inte fick gjort idag till exempel.


Kram!


30 december 2008 - Busungar

Jadu, nu är lugnet slut. De springer omkring och leker nått i stil med Polis och Bov.. Felicia verkar vara Boven :)
Skoj har dem då.
Ingen av dem ville hem från dagis idag... så de blev en del tjafs. Mest Felicia som var hopplös, är glad att jag tog med jackan.
Jonathan var duktig och tog deras väskor, så jag behövde bara släpa på en tjurig dam och deras overaller. Men de grejjorna får Kim hämta in från bilen sen, då jag lämnde kvar dem där.. Inte "ungen", men de andra sakerna hehe

Ska göra middag, ingen av dem var speciellt hungrig när de kom hem som de brukar vara annars. Så jag hoppas verkligen att de inte är påväg att bli sjuk eller nått.

Sa jag i de förra inlägget att jag har ont överallt? ;)

Sitter och nästan räknar minuterna tills vi kan gå isäng... fullt normalt för en 25-åring att gå i säng typ 18.30 va?

Har en hel del arga sammandragningar som inte alls vill ge med sig, så jag tror botemedlet mot det är sööööööömn. Brukar funka på de andra typerna av sammandragningar i allafall.
De är oregelbundna... men inte sköna alls.

Skulle hon vilja komma tidigare så får hon väl göra det då.. men hon får gärna vänta till 09. "1/1-09 kl 00.01 ;)"

Jaha, nu är de nån som inte vill leka längre.

Mat -> bad -> sängen.

Återkommer kanske sen.

Kram!


30 december 08 - AvGnällifiering

USCH är dagens ord..

Har ont precis i varje millimeter av kroppen. Halsbrännan skjuter upp i öronen och ögonlocken vill bara falla ner i golvet. Ska hämta barnen om en timme, sen är lugnet slut.
De lär väl däcka runt 18 idag, men de är ändå 2 timmar... som känns som 2 år idag.
Provade att vila, men konstigt nog fick jag bara en massa sammandragningar så jag ska ta mig 2 alvedon till.

Den brännande känslan under höger revben känns inte najs.. önskar hon kunde maka på sig lite så det kunde sluta bränna för en stund i allafall. Sen sysslar hon med kickboxning där inne idag tror jag. *Aj*

Kan knappt gå idag, så jag ser inte fram emot att hämta barnen på dagis idag. Tror jag sliter med mig deras jackor så de går fort för bråka på overallerna är de sista jag tänker ge mig in på. Bilen står på motorvärmaren så den är varm och skön ändå så.
Tror hela bäckenet håller på att gå ur led för det smäller och värker hela tiden. Sticker i tappen gör det oxå, så man kan juh bara hoppas på att det är tecken på att igångsättning underlättas... helst får hon komma av sig själv från och med torsdag.. Imorgon ska vi mysa med Jonathan och Felicia, så då vill jag bara ta de lugnt! :)

"ENL Ultraljud: Du har gått 34 fulla veckor och 5 fulla dagar (v34+5)."
"ENL Ägglosningen: Du har gått 36 fulla veckor och 2 fulla dagar (v36+2)."

Slemproppen släppte i vecka 36+6 med Jonathan.... han blev oxå flyttad en massa dagar. 10 dagar, och denna lilla är flyttad 11 dagar. Han föddes i vecka 37+5.
Ska sättas igång i vecka 37+0 med denna, den 14 jan. Vilket betyder vecka 38+3 (tror jag) enligt ägglossningen och vårat datum... så man kan juh hoppas på att hon föds närmare vårt datum's vecka 37+0 ;) (Ja... jag söker alla anledningar att peppa mig själv just nu, de skulle du med göra i mina svullna fötter och trötta kropp hehe)
Det skulle väl betyda den 4e januari.. eller nått........

Ah! Ska rusa och plocka fram köttet....... *Gjort*

Känner mig helt kaputt... vill bara sova bort de onda. Men snart kommer busungarna hem som jag har en känsla av kommer att göra de ännu värre.. men sånt är livet.
Tror jag ska ska lägga mig hos dom då de går i säng och lyssna på saga oxå... kommer nog att slockna som ett ljus alla tre. Speciellt med tanke på att Felicia skrek imorse (då kims telefon alarm tjöt i morse) åt kim att stänga av mobiltelefonen för hon vill sova haha! Och när jag väckte Jonathan skriker han åt mig "JAG ÄR TRÖTT" och vänder på sig. Sen 10 min senare ser han ut som ett lik... han skulle typ kunnat sova 6h till haha
Men de va på bra humör i allafall sen efteråt.
Men känner man de rätt lär de INTE va de nu då de ska hämtas.

Har ett projekt att ta tag i snart... Ta på mig sockar. Funderar starkt på att strunta i det och köra snygga blåa plastskydd till skorna istället.. Känns som de kommer att se ut som en scen med Jim Carry annars, jag ålande på sängar och golv med tappra försök att få på mig strumporna då jag inte kan nå riktigt.. de kan aldrig sluta väl.

Ska avsluta detta inlägg med att skriva.. det är ett inlägg fullt av gnäll. Bara en sak som är "Viktig".


Vi har köpt en ny bilbarnstol - Gianni heter färgen. Akta Graco's bilstol med bas.

Kram!


Bilstolen - Färg Gianni


27e December 2008 - 18 dagar kvar

18 dagar kvar... har börjat packa väskan haha :D

Har med 3-4 ombyten till sessan, ett till mig så jag kan duscha då de är klart. Resten får Kim fixa då han åker hem.
Har även med balsam, borste, deo, mascara, tops, hårsnoddar, tandtråd (!) haha.

Får kasta ner det sista på morgonen den 14e.


Ska köpa in ammningsinlägg och ammningssalvan bör komma i veckan som ska ner i väskan.

Fattas en massa småsaker som mynt, kamera osv i väskan. Men skulle de bli panik in så klarar jag mig iaf på de jag har.


Sitter och försöker fundera på om de är något annat som behöver fixas med innan hon kommer.
Väntar på vaggan som vi får ner i Januari, bilstolen måste jag få veta om lillill har kvar, behöver mer sängkläder till vaggan.. har bara 1. Sen.. hmm... ingen aning riktigt.. känner mig mest förvirrad och tung idag hehe
Så det får bli morgondagens bekymmer.

Jonathan har provat sitt Eyetoy byggarebob, gud så kul han tyckte att det var! De va skitskoj att sitta och kolla på - en perfekt energislösare för super aktiva barn ;)

Nä, ska ta och plocka lite, fixa tvätten och dammsuga innan jag ska börja med maten.

Kanske skriver mer sen.

Kram!


26 December 2008

Ska skriva om Julen då jag har mer tid.

Igår kom vi hem från ett mycket mysigt julfirande!
På schemat stod det: "Sätta ihop barnens grejjor och öppna alla leksaker", signerat av Barnen ;)
Kim satte upp spisen, jag flyttade runt i klädkammaren/barnens rum, röjde och fixade så nu har barnen en dockvrå med "Kök" och "sov-hörna". Ställde in utdragbara sängen där inne och fixade spjälsängen i stora rummet så nu sover de tillsammans igen.. som vanligt i med Felicia i spjälisen och Jonathan i sin säng.
Jonathan och Felicia lekte så bra tillsammans igår kväll då allt var klart, J lagade mat och serverad F.
J:"Vill du ha vatten?"
F:"Ja" Sen "drack hon upp det" och sa "Ny" (=mer)
hehe sötisar!  ♥
Sen lekte de affär en stund sen va de saga och läggdags, men klockan hann bli 23 innan de kom isäng :) Men de hade roligt i allafall!

Sen blev jag väckt i morse runt kl9 av en super uppspelt Jonathan som tänkt tvinga mig upp ur sängen för att plocka fram Felicias bakar grejjor och playdoh. Minns inte vad jag sa till han, men han gick i allafall in till Felicia och frågade om de skulle baka och leka tillsammans. "Näää tyst!" hörde jag från henne hahaha Så troligen väckte han en mycket trött sessa. :)
Vi klev upp, jag hoppade in i duschen så jag kunde vakna till liv och fixade mig i ordning, sen fikade vi och Kim lyckades spilla nykotkt kaffe på sig... (Jag vet att du undrar, hans gudaspjut klarade sig tack och lov ;) )
Men stackarn va helt röd på magen och Felicia höll på att börja gråta så de va några minuter i Kaos här hemma, men Jonathan satt och fikade i lugn och ro i vardagsrummet han så han missade alltihopa.
Sen va de ytterligare tjat om bakning så när kim for till jobbet så plockade vi fram sakerna och de satt så fint och lekte :) Oj vad roligt de hade!
Medans passade jag på att städa lite här hemma och sånt små pyssel :)

Sen fick vi besök av mamma och pappa, Jonathan fick prova sina nya saxar som klipper olika mönster, sen följde han med dem så han är med dem just nu. Han bör väl komma hem om ett tag igen, men jag och Felicia fick lite tid för oss själva vilket va mysigt. Inte ofta alls de händer med en storebror i farten.

Sen lagade hon och jag mat, blev nån soppa... som jag inte hade tänkt skulle bli soppa men blev de ändå men de va den godaste soppa jag nånsin ätit! haha
Fiffen älskade den oxå, tog två fulla tallrikar av den hehe...... nu blir jag sugen på mer!

Den middagen var den roligaste på länge för att hon höll på att somna hela tiden så jag fick prata med henne och försöka hålla henne vaken :D ♥
Jag frågade om hon skulle gå och sova då hon ätit klart men jag fick höra ett bestämt "Rita!".. så hon ritade i typ 10 min sen somnade hon med huvudet på bordet medans jag plockade undan! *S*
Jag kunde till och med byta blöja på henne i sängen och hon sov sig igenom blöjbytet haha
kl 17:45... blev de barnfritt i några timmar för mig :) hehe med en sovande Felicia och borta Jonathan.

Annars så är allt som vanligt, utom den förändringen som kom då jag kunde andas ut tror jag med igångsättningen att jag sover lite bättre iaf.
Dock har jag haft en maaaaaaassa sammandragningar idag och tryck neråt. Har knappt kunnat gå ibland för de känns som att jag inte kan röra bäckenet för hon ligger där haha Och städningen hjälpte inte direkt. :P
Förut kände jag som "huvudsaken hon ligger inne till 09".. men nu när jag har firat en sån härlig jul så förstod jag att de va de jag var orolig att missa om hon skulle komma tidigare, inte själva "föda i slutet på året-rädsla". Nu känns de som att hon får komma när hon känner för de, så länge hon klarar av det.
Bara 19 dagar kvar tills igångsättningen.... känns helt knas.. Nu till veckan är de nyår... sen veckan efter det ska jag till BM den 5e och UL den 7e, sen... är det helt plötsligt den 14e.... ♥
Tror jag börjar känna lite små panik... en bebis igen... haha... helt galet! Men den här gången är Kim föräldraledig så de känns så oerhört mkt bättre än att behöva ta hand om 3 småbarn själv. Skulle nog aldrig klara de känns de som idag. Isåfall skulle vi nog ha väntat med nr.3 de är vad jag hade velat iaf.
Men nu kommer de att bli så mysigt att få vara två om det och uppleva det tillsammans med barnen oxå. Man såg i sommras hur super kul de tyckte att de var att pappa var hemma med dem :) Ah de värmer i hjärtat när jag tänker på sommaren!
Så den 13e jobbar han sitt sista pass på.. 7mån-1år. Hoppas han får ett bra ett, typ 11-20 så han inte är helt död den 14e. Visst att de är jobbigt för oss som föder, men de är oerhört påfrestande för partnern oxå och ska orka med att vara allerta och stödjande i flera timmar ibland dygn.
Men vi får hoppas på en smidig förlossning :) Tänkte skriva "snabb och smärtfri", men vem tänkte jag försöka lura då? *asg*
Nä, nu har jag haft nog många sammandragningar, ska gå och ta 2 alvedon och se om de hjälper annars blir de ett varmt bad oxå när Kim kommer hem.... kanske ska tvinga ner han i badkaret med mig då Jonathan kommit hem o somnat oxå :D
Men nån bukt måste jag få på dem innan jag går isäng iaf!

Sätter in några kort från idag, men även några sen tidigare.

Kram



Bakar



Tröttisen ritar


Tröttisen håller på att slockna


Tröttisen har somnat








Haha


19 dec 2008 - Uppdatering !

Wehooo!!
Vi var på Ultraljud idag på spec mödravården igen. Allt såg fint ut. Hon ligger på -9% i vikt, men de va ingen fara sa läkaren.
Hon hade vänt sig med huvudet uppåt nu den lilla rackar busan! Men med fötterna under sig så hon vänder sig troligen snart igen.

Vi for hem med det glada beskedet att Onsdag den 14e Januari 2009 kommer vi att bli igångsatta (Vecka 37+0). Skulle ringa upp på morgonen och höra bara så de inte var fullsmockat, men de skulle nog gå bra sa Maria (läkaren), skulle de vara det så skjuts det upp 1-2 dagar men de är ingenting :)

Nästa onsdag är det Julafton, onsdagen därpå är det nyårsafton.. onsdagen om 3 veckor (7e jan) är det Ultraljud igen och onsdag om mindre än 4 veckor så kommer lillan!! Helt otroligt!
Bara 26 dagar kvar till förlossning!

Idag (Fredag) ska vi fara och fixa de sista till Julen! Strumpsaker till barnen, lite julegott och de sista julklapparna. Ska kika på en skjorta till Jonathan oxå han som älskar sånt. Och kanske nått till felicia..
Sen ska jag nog till och med slå till och köpa hem ammningsinlägg, blöjor, salva, babyolja samt beställa den underbara bröstvårtssalvan till ammningen. http://www.deklofi.se/  - denna rädda ammningen sist :)

♥ 14e februari... :) *längtar* ♥

6 dagar innan Felicia fyller år.. på Felicias namnsdag... hehe :)

Men de blir lagomt, för då borde vi ha kommit hem från BB oxå lagomt till lillans Födelsedag.
Undra vad man ska köpa till henne. Det blir nog en ny "garderob" med kläder och 2-3 leksaker. Hon har vuxit ur typ allt i stlk 86. Inte byxor iof, men tröjor är för små i den storleken. 86/92 funkar fortf, men hon har inte så mkt sånt.
Ska kika vad man hittar på mellandags rean. Kanske fyndar nått imorgon redan..
Kim tyckte vi ska köpa en present till Jonathan och Felicia från Cornelia då vi kommer hem med henne.. en liten fredsgåva så de underlättar att acceptera.. en snäll bebis ;) Så de ska vi göra.

Nä, ska prova sova..

Skriver mer sen i veckan! :)

Kram!


14 dec 2008 - Bullbak!

Idag har de bakats bullar här hemma och GUD VA GODA!

Fiffen är fortfarande sjuk, ska ringa bvc imorgon och fixa en akuttid till doktorn. Annars far vi på nått annat ställe med henne. De rosslar slem om henne, låter inte alls bra. Sen får hon knappt sova nått :( (Och inte vi heller för den delen)
Så Kim har VAB imorgon oxå, sen får vi se vad doktorn säger.

Ska lägga fram pyjamasar nu till de små som Kim badar för tillfället.

Kram!



Mina killar! (Felicia sov till en början)

Far och son bakar bullar! (smaskiga blev dem kan jag lova!)

13 dec 2008 - Lucia

Lillan somnade inte förän 02.30 inatt, så hela dagen har varit i Zombie läge.
Jonathan vaknade kl09 och felicia kl9.30 så man fick sova lite iaf... men vad skulle man inte ha gett för 15 minuter till!
Klev upp, klädde på mig och gick ut och skottade av denna underbart tunga - klibbiga - decimeter ljupa snö till helvete! Kim har typ sträckt sig i ryggen så de var antingen att göra de själv eller inte få de gjort alls, så valet va rätt självklart just då. Hade jag vetat att det skulle knaka till i mitt bäcken och att jag skulle ha haft ont hela dagen hade jag aldrig gjort det. Låg och sov medan jonathan o kim for och handlade då lillan sov, har käkat alvedon som godis idag men inte förän runt 21 började de gå över :( Så hela min dag har varit förstörd pga det. Och sammandragningarna ska vi inte ens gå in på.
Hade man haft facit i handen hade jag stannat av traktorföraren idag och bett om hjälp :/ Men då jag ser att de är -10 nu, så är jag ändå glad att den där snön är borta. Snacka om isskorpa annars.

Då kim o jonathan kom hem gjordes lussebulls degen i ordning sen har vi bakat hela kvällen :) De har varit mysigt och de va sååå skoj haha Jonathans lussepinnar och Felicia lussekluttar. Sen har vi juh Kims Lussekatter i XXL oxå hehe Men goda blev dem!! Nybakta med ett glas kall mjölk!
Imorgon ska vi ta in julgranen, klä den, sätta upp ljusslingan i granen ute, baka pepparkakor och bygga pepparkakshus med barnen :)
Sen då de gått isäng tror jag kim och jag ska fixa de sista julklapparna som måste slås in, om han inte är på akuten för sin ryggvärk. :( Stackarn! *Kramar om*

Felicia då.. hon är fortfarande sjuk.. haft 38 grader idag, hostig och rosslig. Inte alls kry min lilla darling :( Men de är såhär för de flesta när de börjat på dagis. Jonathan var sjuk mkt mkt mkt mer de första året än vad hon varit hittils kom jag på när jag satt och funderade här om dagen, så hon är väl "välsignad" med att ha haft en storebror som dragit hem de mesta då hon va mindre redan. Så hon är ganska härdad ändå.
Tycker synd om Kim som känner sån press på sig från jobbet.. men en dag förstår kanske folk hur de är att ha småbarn. Sen hade de varit lättare om jag kunnat va hemma med dem själv, men är jag det och FK får reda på de kan de ta av mig aktivitetsersättningen har jag fått veta och det skulle juh va jävligt bra... inte. Iom att de räknar det som ett jobb att ta hand om barnen.

Jag har kommit på att jag måste äta mkt mer, så jag har att ta av efter förlossning... eller "jag har kommit på", de va Kim som sa det. Väger 60kg i vecka 33.. vet inte riktigt hur de ska gå till men.. kanske mer små mål mellan de stora. Är lite svårt att gå upp i vikt nu tycker jag då vi inte äter skräpmat längre.. Med Felicia vägde jag 72 då hon kom.. typ +30 kg, sen rasade jag till 60kg första 2-3 veckorna typ och höll mig där tills jag slutade amma efter 8 mån. Men då levde jag på godis/dricka/skräpmat. Nu är de knappt nått av de två första och inget alls av den sista. Har inget sug efter det direkt. Snarare sugen på päron då hehe :)
Med jonathan var det gröna, glansiga äpplen. Felicia var det morötter och denna är de päron hehe.

Nä, nu ska jag sova.. börjar äntligen känna mig trött igen.. gick som in i andra andingen tidigare ikväll.

Skriver mer imorgon!

Kram!


Lussekluttan!

Felicia 13 dec, bakar lussekluttar!

Bagare Jonathan, bakar lussepinnar!
Jonathan, 13 dec 08 - Bakar lussepinnar ;)

Lussekatterna:
300g smör
1L mjölk
100g Jäst
5x Saffran
4dl socker
2 ägg
2kg mjöl


10 december 2008 - Lillan sjuk igen -_-

Så var Felicia sjuk igen, hostig - snuvig och lite febrig. Hon har hostat sen igår så hon har knapt sovit nått inatt, så hon var helslut idag. Så hon ville inte alls till dagis idag, så det blir en dag hemma med Teletubbies för henne. Troligtvis imorgon oxå då hon verkar bli mer och mer snuvig.
Nu började kim kl 11, så de var lite sent tyckte han att ringa för vård av sjukt barn till jobbet... hoppades han iaf kunde komma hem tills att Jonathan slutar dagis för då lär de inte alls va speciellt skönt o va ensam med barnen och sen oron om aktivitetsersättningen då jag är hemma med barnen såhär känns inte alls bra heller.. Men vi får väl se.
Tydligen så gnäller de på honom på jobbet om detta med våra sjuka barn. Som om de är han som bestämmer när de ska vara friska eller inte. Det är liksom inte såna saker man rår över, men de lär de inse och förstå när de blivit torr bakom öronen och växt upp till vuxna människor!! De är väl nackdelen med att jobba på ett jobb som mcd, större delen är fortfarande "snorisar" i sätt och vett. *Irriterad*

Jaha.. vad nytt vad nytt... Ultraljud om 8 dagar. *Längtar* Ska bli skönt och få se lillan igen, få se vad hon väger och sånt. Syster yster ska följa med då, iom att man bara får ha en vuxen med sig så ska nog Kim stanna hemma. Men de va hans förslag om att hon skulle följa denna gång så hon hinner vara med, för nu är de inte så länge kvar.
Men jag ska ringa doktorn och höra om de går bra för henne om båda följer :)

Har sammandragningar/förvärkar varje dag. Ibland gör de ont i ryggen med, rätt ofta - men jag hoppas de inte betyder att nått händer. Men det känns som att jag mjäkar mig om jag tar upp det, det är mest troligt ingenting ändå så.
Idag är de inte alls skönt. Mamma o pappa ska hämta Jonathan på dagis, så jag har röjt som en tornado här hemma + lillan som är sjuk och gnällig och jobbig = en sliten jag som är som en enda stor sammandragning. Helt slut och galen känner jag mig just nu. Vill bara sova bort det onda, men lillan vägrar sova så vad ska man göra? Har tagit alvedon, men de verkar inte hjälpa alls så jag hoppas hon vill tuppa av en stund så jag kan vila snart.

Kim kanske får semester i jan.. skulle vara skönt som tusan, men vi får väl se.

Dags för lunch, känner mig inte speciellt hungrig men man måste väl äta nått.

Kram


RSS 2.0