Om jag vann hutlöst mycket pengar..

.. så finns det ett par saker jag skulle göra så fort jag såg pengarna på kontot. Tänk om man skulle vinna drömvinsten på låt oss säga 165 milj. kronor, då tror jag man skulle strö pengar omkring sig till en början. Eller så skulle det gå åt andra hållet och man skulle bli snålare än faan själv.. :)
Jag skulle i allafall fara och beställa en ny bil, en audi RS6. Det är en familjebil med hästkrafter kan jag lova, 580 hk på 08 modell med utrymme för hela familjen +packning!

Den andra saken skulle vara att tillsammans med Kim beställa en villa på 300-500kvm, med vinkällare - pool inomhus - spa/releax avdelning - gym - bibliotek - bar samt stora walk-in garderober till varje rum och badrum i anslutning till alla sovrum. Huset skulle vara stort men väldigt mysigt, högt i tak och inspirerat från 1800-talet, typ.

Sen där imellan skulle jag fara och shoppa loss som en galning! Kläder, gardiner (haha), möbler, leksaker, och så skulle jag anställa folk som renoverar badrummet och köket till oss, de skulle även få lägga ordentlig parkett i hela lägenheten utom toan som skulle hel-kaklas. Allt jag nånsin velat haft skulle jag köpa, som tur är så innefattar de inte stora rymdskepp och slott, utan mycket av sakerna skulle vara 'nödvändiga'. :)

Nu ska jag ta och sparka på Kim så han städar som han lovade, jag har ju redan städat det mesta så de som är kvar får han ta tag i som han lovade idag. "Du behöver inte bry dig om städningen, de sköter jag när jag kommer hem" sa han och i detta nu så har han inte börjat ens :P

Kram och god natt!




En riktig gobit, tandläkartid, parfym

God kväll!
Efter att ha varit tillsammans i snart 8 år, så fick jag idag för första gången se maken i jeans och dem satt hur snyggt som helst! Han ser så snyggt ut i dem så man kan inte sluta titta! Jag tycker han ha varit jätte duktig, han har gått från att vara en XXL ner till att kunna ha Medium - jag kan för mitt liv inte hitta ord som beskriver hur himla stolt jag över honom! ♥

Har en ny parfym, Jennifer Lopez - Live tror jag den hette, gott luktar den i allafall. Den luktar mkt godare på mig än när man luktar på själva flaskan tycker jag :) *ego*

Kim brottas med barnen, det är sängdags och han fick nästan paketera in Felicia i en handduk så som vi brukar göra när vi klipper klorna på katten och sedan borsta hennes tänder. Men i slutet skrattade hon och var så glad så. Nu ligger de tre små och ska sussa, på torsdag och fredag ska dem få sluta lite tidigare, redan kl 13 så dem får ta igen tiden de började tidigare idag på förskolan. Vi lämnade av dem kvart i åtta redan och dem brukar vanligtvis ligga och sova då, sen fick dem frukost där så de fick sova till 7.20 i allafall.
Nästa tandläkartid måndag den 22 mars kl 8.15.

Jag och älsklingen ska strax ta och röja här hemma, nu ser de på gränsen till förjävligt ut. Inte så smutsigt, men de är kläder och saker överallt. Det hjälpte ju inte heller att vi igår hittade 3 maskiner tvätt inkl. sängkläderna som vi bytte till barnen, så nu är de proppat med tvätt i badrummet. Då barnen är stor nog ska vi ta ut badkaret och sätta in vikbara snygga duschdörrar istället, flytta på den vägghängda torkställningen till väggen mot hallen samt ställa två tvättkorgar dit under en liten tvättbänk som vi tänkt ställa dit/bygga. Sen sätta upp hyllor där inne. Men först ska vi sätta våtrumsväv och måla om där inne.. funderar fortfarande på om man kan limma väv direkt på tapeten som är en gummimatta, nån som vet? Isåfall tar de nog inte så jätte lång tid att fixa.
Jag går fortfarande och drar mig för att måla om köket.. vet inte varför men jag blev skrämd av barnrums projektet haha Man tror de är lite att göra, sen när man är mitt uppe i det inser man hur stort de egentligen är.

Idag har jag en riktigt bra dag, såhär bra har jag inte mått på länge.. väldigt länge. På apoteket rekomenderade de en billigare tablett som hette nått annat men som var exakt likadant som Zoloft, så jag köpte den för den var billigare - men jag kommer att kalla den för Zoloft för jag kommer aldrig ihåg namnet på den. Hur som, imorgon bitti börjar jag med den och jag hoppas verkligen att det går bra. Kvinnan på apoteket sa att man får räkna med en nedgång innan de kan bli bättre, så "sluta inte ta dem om du känner så, de brukar oftast vara så". Jag frågade om de var möjligt att Mirtazapinet skulle lindra det nu när jag 'gått igenom det en gång', men det visste hon inte utan sa att jag nog skulle ställa in mig på en försämring en viss tid. Hoppas det inte blir nån sån biverkning, dels så Kim kan jobba och slipper vara hemma och sköta Cornelia och barnen och dels så jag slipper hamna i det där eländiga träsket. Blir utmattad bara jag tänker på det.. VILL INTE!! Jag hoppas det inte blir några problem med Kims jobb dock om de blir en till svacka, han har redan nu varit hemma väldigt länge.. :/ Men.. man får väl se det som en investering till ett bättre liv, så de får vara värt alla problem runt omkring för det ska ju vara övergående och sen när man tagit sig till 'den andra sidan' så är nog livet mycket lättare.

Så önska mig lycka till..

Kram


Fröken Pingovin

Halloj
Paketet från ellos kom idag, skorna va skit snygga, regnkläderna en aning stora (vet inte hur de sitter på F än, ska kika när hon kommer hem), bikinin satt bra så idag känner man sig nöjd! Jag provade regnsettet på Cornelia, byxorna va långa men jag upplever att dem var smala upp till och regnjackan för stor *fnissar* Hon såg ut som en pingvin (Pingovin som Felicia säger) haha!


Mammas söting ♥
Men hon lär kunna ha det där settet i ett år i allafall, längre kanske.. tur i oturen. Får se om hon får ta Felicia bamse regnjacka, den sitter nog bättre på henne till en början i allafall.

Idag var jag till tandläkarn'. Fortsatte undersökningen, har 3 hål som skulle lagas så de lät som att vi skulle börja med det nästa gång. Jag har en jätte trevlig tandläkare, rolig och lugn hur bra som helst! Så jag känner mig inte ens rädd att gå dit, han botade nog min rädsla för tandläkaren en hel del.

Ska lägga mig och vila en stund.

Kram


Bilder på didriksons skidset till sessan Cornelia

God kväll
Då älsklingen skulle se på den 'nya' fredag den 13e, så valde jag att fixa korten och sitta vid datorn istället. Skräckfilmer är inte min typ av genre alls, håller mig så långt borta som möjligt ifrån dem om jag ska vara helt ärlig. Så här kommer lite bilder, settet går i olivgrönt/vitt/ljusrosa så om de ser grått ut så är de bara pga blixten. Bilden som visar byxorna i helhet visar den korrekta färgen.

Jackan

   

Byxan

 

Det var allt jag hade att skriva för den här gången, hörs väl sen igen!

Kram



Cornelia

Att man aldrig lär sig, Cornelia fick sova utan body på lunch-vilan. Då hon började prata och låta där inne så skickade jag in Jonathan för att hämta vällingsflaskan, "Blä hon har bajsat de stinker bajs där inne" kommer han ut och säger. Så jag gick för att byta blöja innan hon skulle ta av sig den som hon brukar göra då hon bajsat eller om den börjar bli kissig, men vi brukar då vanligtvis ha en body på henne. Jag kommer in och ser att hon har bajsat på madrassen, usch!! Men hon var skit stolt.. Så de va raka vägen in i duschen sen fick hon sig ett litet bad efter hon var avduschad. Sen smörjade jag in hennes torra små ben och armar, på med kläderna och sen har hon lekt med J och F hela dan.

  

Provade traderavinsten på henne igår och den satt fint, den är en aning stor men de gör inget då de ändå är ett tag kvar innan hon ska använda den.
Igår kom även didriksons 'vinterkläderna', de var snarare ett skidset/vårset - ganska tunnt, men man kan stoppa på en fleece tröja och fleece byxor under så funkar de bra som vinterset. Men de kom väl söder över så vinter för dom och vinter för oss skiljer sig oftast ganska mkt. Har sett folk där nerifrån som kallar en fleecefodrad gummioverall för vinteroverall *Fnissar*
Ska fixa bilder på det ikväll, men jag är super nöjd! 106kr för settet och 66 kr frakt, för billigt tycker jag för de såg helt nytt ut! Men glad är jag för hennes dåliga bilder, som troligtvis va boven i budgivningen.

Orkar inte skriva mer nu..

Kram


Shopping, tjejerna

Hej
Ett paket låg i lådan i dag, en vinst från tradera på en hm skaljacka i ljusrosa och ett par svarta överdragsbyxor i stl 86 ifrån Lindex. Hon hade även skickat med ett par söta vantar utöver, så de va lite kul :) Helt klart värt 170kr inklusive frakt, det såg tametusan ut som nytt!

  

Blev lite bilder på tjejerna också, i brist på färgpennor (hade en hel drös som plötsligt försvann?) så blev orange det nya rosa! Och Cornelia sitter och njuter av sin Kiwi :)

Ska fara och hämta vår (för oss) nya dammsugare hos syster A, en Miele allergidammsugare. Har spanat på såna länge, men de har varit så dyra så den hade rätt kurs för oss. Det är ju jätte bra för hela familjen, en investering :)
Så jag ska hoppa in i duschen, vi ska väl fara om.. 26 minuter.

Kram


Shopping


Hej
Kikade in på ELLOS.se och fyndade lite..

 
Rea: 125 kr/set (Ord: 249kr)
Det blev ett set var till tjejerna. Det fanns i rosa och turkost också, men det kändes bäst i vitt/grått. Tycker inte att man ser barn så ofta i dem färgerna, sen är det väldigt lätt att matcha vantar/stövlar/mössa med en sån pass neutral kombination i färg.

Till mig blev det en bikini överdel och två underdelar. Plus ett par skor.
 
Rea: 40 kr (Ord: 149kr)
 
Rea: 25 kr (Ord: 79 kr)
 
Rea: 25 kr (Ord: 99 kr)


Rea: 50 kr (Ord: 299 kr)

Kim provade göra hemmagjorda chips nu i kväll i fritösen, de blev så mycket godare än vad köpta är! Så de rekomenderar jag er att prova! 

Kram


ugh :(


ursäkta mig mina trogna 3-4 bloggläsare att jag inte har uppdaterat.. men jag har ingen motivation till varken det eller något annat. medicinen är hemsk på alla de möjliga sätt, men framför allt så känns allt mycket tyngre nu än just innan jag började ta tabletterna. men.. det är övergående, försöker fokusera på det. kim är hemma ett par dagar nu när det är så här kämpigt och tar hand om saker och ting. han hade pratat med sin chef som var väldigt förstående och det känns skönt. så nu får vi hålla tummarna att detta ger med sig.. ser dock inte fram emot att börja med zoloften sen som kunde ge samma 'biverkning'.. men det blir som de blir, huvudsaken att de fungerar till slut!

orkar inte skriva mer nu, vet ändå inte vad jag skulle skriva om.. så tills vi hörs igen så önskar jag er en bra dag.

kram


Uppdatering


Halloj..
Har inte varit inne på datorn sen natten till onsdag.
Vi var på mötet med läkaren i onsdags och det var ett mycket givande möte. Det bästa som sades var nog "Vi ska inte slösa bort mer tid för dig nu". Har varit hemma i 6 år ganska precis och under denna tid har jag hunnit gå på Mobila teamet, Asta samt team rehab och aldrig fått någon hjälp egentligen. Men nu jävlar!
Har fått en fast tid varje fredag kl 11 som jag ska till min kontakt, jag har börjat med Mirtazapin som jag ska äta i två veckor för att sedan också ta Zoloft tillsammans med Mirtazapinet mot min depression. Just nu känns saker och ting väldigt jobbiga, men de kunde tydligen vara så i början då man börjat ta tabletterna men det skulle bli bättre, så jag ser verkligen fram emot den 'bättre' tiden.
Sov hela dagen igår förutom när pappa kom förbi en sväng, tydligen en biverkning som kunde komma (trötthet), känner mig hungrigare vilket också kan va en biverkning men det värsta med tabletten är nog myrkrypen i benen som kommer 2h efter att jag tagit Mirtazapinet :( Men det skulle vara övergående. Så just nu är livet inte så kul.. men det ska tydligen bli bättre så jag försöker fokusera på det. Just nu när jag sitter och skriver så känns saker så overkliga på nått konstigt sätt, jag har liksom inte samma kontroll över fingrarna känns de som. Känner mig så stel i lederna och de värker i hela kroppen. Men även detta är en biverkning som ska vara övergående.

Jag hoppas så innerligt på att dessa tabletter ska få en att känna sig som en människa igen, ju kraftigare biverkningar desto bättre resultat lät de som, så då jag bara hoppas de stämmer då! Längtar så oerhört efter att få må bättre, hoppas att det kommer att bli lättare att ta tag i min rädsla att vara ute bland folk själv.. vill så gärna kunna fara och shoppa med barnen själv eller bara det att kunna fara på Coop Forum och handla själv... Men det kommer nog så småningom!

Känner mig lite förvirrad och underlig just nu så jag avslutar nog detta inlägg med att tala om att det känns som att jag fått ett hopp om saker och ting!

Kram


Lite olika saker


Tjenis!

Snart är det alla hjärtansdag! Blir så less på alla singlar som klagar över att "ännu en alla hjärtansdag man ska ta sig igenom".. BLÄ på er! 
Jag har själv tänkt hela liver att alla hjärtansdag är hjärtats dag - sen vem som 'bor' där spelar mindre roll. Man firar dagen med en som står en nära helt enkelt! En vän, förälder, barn, husdjur eller pojk/flickvän ect. Dagen blir vad man väljer att göra av den. Och bara så NI vet - man behöver inte fira den alls heller!
Kim jobbar fram till kl 20. Tror inte vi tänkt göra nått speciellt faktiskt, vi väljer att ha det extra mysigt varje dag istället för en dag på året. Så för oss är de ingen big deal med alla hjärtansdag.
Så till alla singlar - sluta tjura och ta er i kragen!

Affären med barnsakerna blev uppskjutet till löningen istället, så vi har tagit bort annonsen och väntar. Känns skönt att få det sålt samtidigt som de värker i hjärtat. Det finns som så många minnen kring sakerna, men de vore bara dumt att ha kvar dem för man är sentimental. Då är de bättre att det kommer till användning!

Ska kolla om tvättmaskinen är klar, sen ska jag försöka dammsuga lite.

Kram



Sömn, Tradera, Pizza och planer för senare idag!


Weeeiiiii är så glad! Somnade kl 19.00-00.00 ikväll och jag SOV verkligen HELA TIDEN! Ska snart krypa i säng igen, men först skriva av mig lite.

Var och hjälpte A att städa i lägenheten i dag, inte för att hon behöver hjälp för hon är så duktig! :) Men de var skönt att få vila öronen från allt surr av barnen. Kim var en aning slut när jag kom hem så det blev pizza till middag, men jag klagar inte - de var länge sen pizza smakade så gott! Tror Cornelia höll med om det, hon var helt över lycklig där hon satt i matstolen med uppblötta bitar stickandes i varje vrå när hon log haha!

Loggade in på Tradera strax efter att jag kommit hem och såg att jag hade vunnit auktionen på ett Didriksons vinterset, jacka och täckbyxa till Cornelia. Storlek 80, Olivgrönt och rosa - jätte fina färger!
Tänkte först inte buda för det såg ut som att de var rött på vissa delar av jackan vid första ögonkastet, men som tur var hade hon tagit en närbild på färgerna där jag såg att 'helhets'-bilden inte stämde, att de inte fanns några röda märken. Men hon lär ha förlorat i allafall en hundring på valet av bilder hon satte ut. Men hon hade fina omdömen med nöjda kunder hittills så jag är inte speciellt oroad.
Jag köpte settet för 106 kr +66kr frakt, blev jätte förvånad att jag vann faktiskt för det såg fräsch ut då man kollade ordentligt. Nypris 1300:-
Så jag hoppas det ser fräsch ut, annars så duger det jätte bra att ha på dagis tills hon vuxit i nuvarande Felicia's overall. Det var i allafall en glad överaskning!
Sätter in bild sen då det kommit, så ni får se bättre bilder.

Sen idag ska vi gå ut och leka, åka bob och sånt där kul. Sen ska vi in och göra varm oboy och fixa semlor! *Gilla*

Söta drömmar!

Kram


Sömnbrist


Halloj!

Kan inte sova som vanligt, börjar bli jobbigt nu.. somnade 05.30 igår morse, runt samma tid dagen innan sen minns jag inte längre bak än så.
Klev upp 10.30 idag innan Kim for på jobbet. Imorgon börjar han vid 09 så då blir de väl upp då men inte lär jag somna tidigare för det. Jag känner hur kroppen tar stryk av denna sömnbrist, är illamående, har konstant huvudvärk och är trött på dagarna. Hatar att sova på nätterna!! På dagen går det hur bra som helst, då kan jag slappna av men det är fasen omöjligt på nätterna!
Men jag ska träffa läkaren den 10e, så då får jag nog prova nya sömnpiller.. gillar verkligen inte att ta tabletter.. är mycket olustigt, men jag får ge det ett försök. Zopiclon började jag hallucinera av, riktigt kraftigt var det också och naturligtvis tillhörde de kategorin "Oerhört ovanliga biverkningar" :P
Stillnotc blev jag riktigt hög och väldigt hyper av.. nu menar jag väldigt hyper som i helt galet enormt hyper. Och det fanns två lägen då, antingen grät jag eller så var allt jätte kul. Och propavanet hjälper ingenting. Så vi får väl se vad de blir härnäst och om det blir nån anti-dep medicin kanske..

Usch, får ångest när jag tänker på morgondagen.. sömnbrist +3 barn hemma. Skoj.. Hoppas dem sover länge! Kim slutar kl 18 så han är hemma tidigt, sen börjar han kl 14 på måndag igen så det känns som han är ledig i sammanlagt tre dagar. Skönt! ♥

På lördag ska jag hjälpa A med deras lägenhet, ska bli lite skönt att få komma bort en stund från alla barn *fnissar* Så man får det lite lugnt runt öronen ett par timmar. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag att sakna dem haha :) Efter det är klart ska jag hem igen sen bara slappa, slöa och kramas med familjen ♥

Just ja, Kim hittade fondtapet till Jonathans rum idag!
Vi hade kikat på den för ..1½ månad sen ungefär, men tänkte vänta lite för att kolla runt och nu ikväll när han va på Coop Forum såg han att dem reade ut tapetern för 10kr rullen haha! (Andra tapeter också) Så han köpte så att vi ska kunna 'fondalisera' båda kort-väggarna där inne. Sen ska vi bara hitta en fin tapet till de längre två väggarna.. sitter och funderar på vilken färg som kan passa... grå-aktig kanske.. vit... eller.. nått. Dock tror jag inte att röda möbler kommer att passa till tapeten som är brun med.. 'sträck-stjärnor' som Kim sa, så de får nog bli vita ändå! Jonathan gillade dem, eller först sa han att dem var fula - sen öppnade Kim rullen så han såg dem ordentligt och då var dem fina tyckte han :)
Hoppas det blir bra, annars kan man riva ner dem och köpa nya.. de var ju liksom inte så värst dyr ;)

Ska prova sova nu..

Kram!


Redan onsdag!


Halloj!

Det känns så knepigt. Kim är ledig i helgen, han slutar kl 18 på fredag. Det känns som han nyss var ledig, men han jobbade ju kväll i helgen som var. Det är redan onsdag.. weeei!

Kikade på lindex shop online och hittade en sak. Ett par överdragsbyxor med snörning i midjan, fanns i svart - blå - röd - rosa och grön. Så vi ska köpa in ett par svarta till Jonathan och ett par rosa eller röda till Felicia där runt april nån gång, så övergången vår/sommar börjar komma och det behövs. Lätt värt det till förskolan! Cornelia får använda sina galonisar, det sitter nog bättre på henne med axelknäppning än midjeknyt.

Svart överdragsbyxa till Jonathan i stl 116 eller 122. Från lindex!Rosa överdragsbyxa till felicia i stl 104. Från lindex!

Det slog mig att hon den lillaste nog troligtvis börjar dagis om 8 veckor, vi har fått bekräftan om anmälan men inte något om att vi är antagna ännu. Men det löser sig :)

Barnen är på förskolan så jag och Cornelia har lekt en massa idag. Hon är så rolig när hon springer och ska ta en sväng för då springer hon sidledes en liten bit innan hon till slut 'rätar ut sig'. :) Sen ser man glimten i ögat på henne mest jämt. Jag kan inte låta bli att tänka på de emil sa om hyss att "hyss hittar man inte på, di bare blir" och det stämmer in på våra barn. Dock tror jag Cornelia älskar att göra sånt hon inte får göra för hon brukar kolla in mig att "ser mamma?", sen på tex. kattskålen - sen mig och när hon ser att jag ser henne lägger hon i högväxeln och drar iväg som en raket!
Men dem andra två är mer att dem ska vara hjälpsam men det blir bara fel. Som när Felicia skulle vara snäll och skura golvet och det var en liten sjö i vardagsrummet. Eller när Jonathan skulle vara snäll och göra rent bordet med mr. muscle men det var en damm av rengöringsmedel och hela lägenheten började stinka. Men, de är väl som jag säger - "Det är tanken som räknas". :)

Jag satt och tänkte på något jätte kul som jag tänkt skriva om men nu försvann det... jaja, skriver mer om det kommer tillbaka!

Kram


RSS 2.0