30 december 08 - AvGnällifiering

USCH är dagens ord..

Har ont precis i varje millimeter av kroppen. Halsbrännan skjuter upp i öronen och ögonlocken vill bara falla ner i golvet. Ska hämta barnen om en timme, sen är lugnet slut.
De lär väl däcka runt 18 idag, men de är ändå 2 timmar... som känns som 2 år idag.
Provade att vila, men konstigt nog fick jag bara en massa sammandragningar så jag ska ta mig 2 alvedon till.

Den brännande känslan under höger revben känns inte najs.. önskar hon kunde maka på sig lite så det kunde sluta bränna för en stund i allafall. Sen sysslar hon med kickboxning där inne idag tror jag. *Aj*

Kan knappt gå idag, så jag ser inte fram emot att hämta barnen på dagis idag. Tror jag sliter med mig deras jackor så de går fort för bråka på overallerna är de sista jag tänker ge mig in på. Bilen står på motorvärmaren så den är varm och skön ändå så.
Tror hela bäckenet håller på att gå ur led för det smäller och värker hela tiden. Sticker i tappen gör det oxå, så man kan juh bara hoppas på att det är tecken på att igångsättning underlättas... helst får hon komma av sig själv från och med torsdag.. Imorgon ska vi mysa med Jonathan och Felicia, så då vill jag bara ta de lugnt! :)

"ENL Ultraljud: Du har gått 34 fulla veckor och 5 fulla dagar (v34+5)."
"ENL Ägglosningen: Du har gått 36 fulla veckor och 2 fulla dagar (v36+2)."

Slemproppen släppte i vecka 36+6 med Jonathan.... han blev oxå flyttad en massa dagar. 10 dagar, och denna lilla är flyttad 11 dagar. Han föddes i vecka 37+5.
Ska sättas igång i vecka 37+0 med denna, den 14 jan. Vilket betyder vecka 38+3 (tror jag) enligt ägglossningen och vårat datum... så man kan juh hoppas på att hon föds närmare vårt datum's vecka 37+0 ;) (Ja... jag söker alla anledningar att peppa mig själv just nu, de skulle du med göra i mina svullna fötter och trötta kropp hehe)
Det skulle väl betyda den 4e januari.. eller nått........

Ah! Ska rusa och plocka fram köttet....... *Gjort*

Känner mig helt kaputt... vill bara sova bort de onda. Men snart kommer busungarna hem som jag har en känsla av kommer att göra de ännu värre.. men sånt är livet.
Tror jag ska ska lägga mig hos dom då de går i säng och lyssna på saga oxå... kommer nog att slockna som ett ljus alla tre. Speciellt med tanke på att Felicia skrek imorse (då kims telefon alarm tjöt i morse) åt kim att stänga av mobiltelefonen för hon vill sova haha! Och när jag väckte Jonathan skriker han åt mig "JAG ÄR TRÖTT" och vänder på sig. Sen 10 min senare ser han ut som ett lik... han skulle typ kunnat sova 6h till haha
Men de va på bra humör i allafall sen efteråt.
Men känner man de rätt lär de INTE va de nu då de ska hämtas.

Har ett projekt att ta tag i snart... Ta på mig sockar. Funderar starkt på att strunta i det och köra snygga blåa plastskydd till skorna istället.. Känns som de kommer att se ut som en scen med Jim Carry annars, jag ålande på sängar och golv med tappra försök att få på mig strumporna då jag inte kan nå riktigt.. de kan aldrig sluta väl.

Ska avsluta detta inlägg med att skriva.. det är ett inlägg fullt av gnäll. Bara en sak som är "Viktig".


Vi har köpt en ny bilbarnstol - Gianni heter färgen. Akta Graco's bilstol med bas.

Kram!


Bilstolen - Färg Gianni


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0