Snö +bilder :)


Goddag!
Då alla verkar tycka att det är jobbigt att de har snöat så får väl jag vara lite tvärtom och säga att jag älskar att de har snöat så här mycket! De som inte har barn kan jag förstå att de tycker det är tråkigt, men med snö som denna kommer så mycket lek och man får en chans att vara liten igen och busa med 'barnen' ;)
Vi var ute och lekte länge idag, kastade barnen i snödrivor så de försvann haha, skottade och med det kom den obligatoriska snökrigsleken där vi sprang omkring med snö på spadarna och hivade det över varandra. Dock blev inte Jonathan så glad då han fick ett lass med snö i fejjan, men de gick över då vi borstat bort de. 

Vi har lekt rymdskepp på snöhögarna, lekt pingviner och glidit fram i snön på marken (kim ägde på den leken), skottat gångar, gjort snöänglar, fallit rakt bak ner i den pudermjuka snön samt åkt rutchkana. Till och med Cornelia var ute idag och kröp omkring i snön, hon verkade tycka de var läskigt först, men sen va det tydligen jätte spännande! hehe

Dags att dra sig från datorn en stund och ställa ut sängarna ur barnens rum för imorgonbitti kommer robert och hjälper Kim med väggen.

Wish us luck!

Kram!




        
  
       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0