Fundering..

God 11.46!

Om någon tycker att det är svårt att läsa mina inlägg som de ser ut nu så säg gärna till.

Sitter och tänker på hur fruktansvärt elaka ungdomar idag kan vara.. Visst, de fanns väldigt elaka såna på 'min tid' oxå.. men nu har de verkligen gått för långt.
Vem har rätt att säga till någon att dem är ful? Att dom är tjock eller äcklig? Att ingen tycker om dem och att deras föräldrar skulle ha gjort abort? Absolut ingen!
Det är så fruktansvärt elakt sagt och folk som säger såna saker bör tänka till en eller två gånger innan de öppnar munnen och häver ur sig något sådant! Men en dag växer 'dom' upp oxå.. och då kommer de att inse hur illa de har gjort folk.

Och vars håller föräldrarna till såna elaka barn hus? Varför gör de ingenting?
Bara för att de får ta ansvar för sitt barnbidrag så betyder INTE det att de kan allt och vet allt, de behöver guidning lika mycket som 15 åring som en 5 åring. Speciellt om de håller på att betee sig illa, då ska väl verkligen föräldrarna ta och kliva upp och säga ifrån till sina barn.
Nä då låter de dem ränna ute på stan till sena kvällen på en skoldag. Ansvarslöst!

Nu låter jag som 80åriga gamla Agda, men från sekunderna vid befruktningen tills att de är 18 år så bär vi föräldrar ansvaret och jag tycker det är oerhört egoistigts av Föräldrar som bara kastar över ansvaret på samhället istället för att ta itu med det själva.

Avslutar detta inlägg med;
"Den dagen Du bestämmer Dig för att skaffa barn är dagen du väljer att ha Ditt hjärta springandes utanför kroppen."
Men folk som inte bryr sig om sig själv har nog svårt att förstå denna mening.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0