Lite olika saker


Tjenis!

Snart är det alla hjärtansdag! Blir så less på alla singlar som klagar över att "ännu en alla hjärtansdag man ska ta sig igenom".. BLÄ på er! 
Jag har själv tänkt hela liver att alla hjärtansdag är hjärtats dag - sen vem som 'bor' där spelar mindre roll. Man firar dagen med en som står en nära helt enkelt! En vän, förälder, barn, husdjur eller pojk/flickvän ect. Dagen blir vad man väljer att göra av den. Och bara så NI vet - man behöver inte fira den alls heller!
Kim jobbar fram till kl 20. Tror inte vi tänkt göra nått speciellt faktiskt, vi väljer att ha det extra mysigt varje dag istället för en dag på året. Så för oss är de ingen big deal med alla hjärtansdag.
Så till alla singlar - sluta tjura och ta er i kragen!

Affären med barnsakerna blev uppskjutet till löningen istället, så vi har tagit bort annonsen och väntar. Känns skönt att få det sålt samtidigt som de värker i hjärtat. Det finns som så många minnen kring sakerna, men de vore bara dumt att ha kvar dem för man är sentimental. Då är de bättre att det kommer till användning!

Ska kolla om tvättmaskinen är klar, sen ska jag försöka dammsuga lite.

Kram



Kommentarer
Postat av: Chanto

okej.. då kanske man ska testa det då och kolla om man få vitare tänder eller inte..

2010-02-09 @ 20:21:05
URL: http://chanto.blogg.se/
Postat av: Chanto

han var då inte så söt då han spottade ut allt han hade i munen.. hahaha..

2010-02-10 @ 00:12:28
URL: http://chanto.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Ja, du har helt rätt. Det är så mkt bättre att få saker sålda än att det står och skräpar nånstans för att man har minnen kring dem. Helt rätt att sälja dem för tänk om typ 15 år så mkt grejer ni skulle ha om ni sparade allt som har minnen. Nu har ni desto fler minnen i era hjärta och mindre minnen i form av prylar. Kraaaaaaam!

2010-02-11 @ 15:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0