Leksaker m.m


Hittade en hel del saker på http://www.dodde.se/ som jag tror barnen skulle uppskatta :)

Sopmaskin med Lego figur.  www.dodde.se        Du är polisen med den snabbaste motorcykeln i stan. När du patrullerar i LEGO City kan du köra om och stoppa alla fartsyndare. Ge dig ut på gatorna och se till att ingen bryter mot lagen!     Vädret är perfekt för en spännande tur med den öppna sportbilen. Å nej, punktering! Vilken tur att det finns en nödtelefon i närheten så att man kan ringa efter hjälp.
I din kraftfulla patrullbil är du gatans hjälte. Att spåra upp bovar i din snabba bil är det du är allra bäst på. Ta fast dem!

Lilla Starsong ska matas och vaggas till sömns. Hon sjunger vaggvisor, säger meningar på svenska när du trycker på hennes fot och hon kan stänga ögonen. Inklusive nappflaska, napp och batterier. www.dodde.sewww.dodde.se
Små ponysar   Pedagogisk pysselbok med klistermärken.Pedagogisk pysselbok med klistermärken.

I övrigt har de inte hänt så mycket idag.. Skulle städa med Kim men han kändes sig illamående och har 37.5C (hans normal temp ligger på 36.6) så han ligger och kollar på Percys tårar som han köpte med aftonbladet igår och vilar. Så de gör vi imorgon när barnen är på förskolan eller så får jag göra det själv. Får se hur de är med Felicia då, hon har 37.5 nu och verkade inte kry idag i allafall.

Vad gott det skulle vara med mango.. ska nog ta och skala en sån, skiva och lägga mig i sängen och smaska på sen då jag skrivit klart!

Jag satt och funderade på vad man skulle köpa om man vann så där 80 miljoner, 160 miljoner eller nått. Man skulle nog köpa de mesta :P En nackdel med att vara rik skulle vara att det skulle vara OERHÖRT svårt att köpa nått till Kim i julklapp eller födelsedagspresent för han skulle nog ha allt han som är värt att ha. Men de skulle nog bli att vi for utomlands till Scottland eller liknande om man inte hade varit dit än.

Sen skulle vi nog ha ett jätte stort bröllop och en jätte fest efteråt, på kvällen åka limo till en lyxig svit och spendera bröllopsnatten tillsammans för att dagen efter åka någonstans romantiskt och avslappnande bara han och jag.. ♥
Vi skulle nog också köpa oss en..

Audi Q7 V12
V12 TDI quattro
Totalpris:
1 668 600 SEK


Grundpris:

1 355 900 SEK

Utrustning

312 700 SEK




Nä... mangodags nu!

Kram!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0