Cornelia, matta, snart 8år m.m

God afton!
Tänkte börja detta inlägg med ett par bilder på Cornelia. Hon blev ju 1 år och 4 månader igår lill-tjoppan! Brunt lockigt hår och mörk grå/bruna ögon ♥
Synd att hon är snuvig och hostig, hon blir så attans gnällig och klängig, men de är nog övergående. Hon var och rev i garderoben och valde kläderna helt själv. När jag frågade om röd va hennes favorit färg svarade hon "mm" :)

 
1 år och 4 månader

Jag satt och kikade på Blocket, gör det varje dag.. mest för att de är kul och se vad folk vill bli av med. Hittade en matta som en student sålde, en sån där stor lurvig (170x240cm) sak för 300 kr. Nypris 1500 och den va 1½ år gammal bara, hur fin som helst! Så vi var och hämtade den nu ikväll. Den är så himla skön att gå på! Så nu är det slutfikat i vardagsrummet haha! Skulle bara ha haft oss en ny soffa nu... ;) hihi



På tisdag firar jag och Kim 8 års jubileum tillsammans. Vi ska nog inte hitta på nått speciellt just den dan än vad vi gör annars, äter gott och när barnen gått isäng bäddar vi ner oss i sängen och ser en film eller två, så himla skönt det är. Då ska vi för övrigt fara och köpa 2x Malmbyråer också som vi ska ha i sovrummet. Har sån brist på förvaring så de är löjligt! Men då lär de bli mycket bättre!

Den 27e blire Jysk, tårta och på kvällen ska Kim, jag och troligtvis Jonathan fara på möte på det sexårs som han ska börja på. Så då är Anita här och vaktar i allafall tjejerna, så då får hon sig en riktig lyxmiddag :)

Nä, det får vara bra för idag med bloggandet. Ska gå och stryka på vår nya matta och sen se en film :)

Kram


Kommentarer
Postat av: Chanto

sv: ja.. eller vi var på ersbodavägen.. där lägst ner.. gården bredvid är mjölkvägen.. hehe...

2010-05-16 @ 09:07:41
URL: http://chanto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0